PES 2013 Ulusal Marşlar ve Tezahüratlar Paketi


PES 2013 Ulusal Marşlar ve Tezahüratlar Paketi

PES 2013'e Ses Geldi!

PES 2013 için hazırladığımız ulusal marşlar ve tezahüratlar paketimizi sizlere sunuyoruz. Yamalı ya da yamasız tüm PC PES 2013 versiyonlarında rahatlıkla çalışan, herhangi extra bir program gerektirmeyen paketimizde GS,FB,BJK başta olmak üzere toplam 10 takımın gerçek ve güncel tezahüratları ile birlikte, 46 kadar ülkenin gerçek ulusal marşları bulunmakta.

TEZAHÜRAT LİSTESİ:
GALATASARAY
FENERBAHÇE
BEŞİKTAŞ
TÜRKİYE
MANCHESTER UNITED
FC BARCELONA
REAL MADRID
INTER
A.C. MILAN
BAYERN MÜNCHEN

3 büyüklerin her biri için ayrı ayrı 8 tezahürat eklenmiştir.

Ulusal Marşlarda Türkiye dahil 46 ülkenin gerçek ulusal marşları eklenmiştir.

 

Download Letitbit.net
Download Shareflare.net
 
GS ve BJK tezahüratlarını duyamıyorsanız çözümü

PES 2013 Tezahüratlar ve Ulusal marşlar paketimizin, KONAMI resmi güncellemesi olan 1.01 ve DLC 2.00 uyumlu güncellemesidir. Bu dosya, PES 2013 oyununun sürümü 1.01 ve DLC.200 olanlar içindir! Eğer GS ve BJK Tezahüratlarını duyamıyorsanız indirin, duyuyorsanız indirmenize gerek yoktur.

Daha öne hazırlamış olduğumuz tezahüratlar ve ulusal marşlar paketi, PES 2013 oyunu için KONAMI tarafından sunulan resmi güncelleme 1.01 ve DLC. 2.00 öncesinde çıkmıştı. Bu güncellemelerden sonra bazı dosyaların yerleri değiştiği için, BJK ve GS Tezahüratları çıkmıyordu, yerlerine Türkiye tezahüratları çıkıyordu...

Bu sorunu çözmek amacıyla paylaştığımız bu dosya ile GS ve BJK tezahüratları duyulacak. 

NOT: Eğer GS ve BJK tezahüratlarını duyuyorsanız yüklemenize gerek yok. PES 2013 resmi güncellemeyi kurmuşsanız ve sürümünüz DLC.200 olmuşsa, GS, BJK tezahüratlarını duyamıyorsanız kurun.

Kurulum basittir. Dosya İçindeki txt dosyasında anlatılmaktadır. Yedek almayı unutmayın.

0 yorum:

Yorum Gönder