Nitro PDF Professional 7.5.0.27 (PDF Editörü) | 110 Mb


Nitro PDF Professional 7.5.0.27 (PDF Editörü) | 110 Mb
Nitro PDF Professional, tüm özellikleriyle bir PDF dökümanı oluşturma, görüntüleme ve düzenleme aracıdır. Bu profesyonel program, PDF dökümanı hazırlama, yorumlama, form doldurma ve yazma, dijital imzalar, yazı düzenleme, tek tıklama ile MS Ofis dosyalarını PDF’ye dönüştürme gibi özellikleri ile PDF dökümanları üzerinde size tam bir kontrol sağlar. Nitro PDF Professional ile sizde profesyonel olarak pdf belgelerinizi yapabilirsiniz. Denenmesi gereken kaliteli ve oldukça işlevsel bir yazılım.

Nitro PDF Professional, Microsoft Office’ten tek tıklamayla PDF-dosyaları oluşturabileceğiniz ve 200 dosya tipini PDF formatına dönüştürebileceğiniz bir PDF programıdır. Ayrıca metin, grafik ekleyebilir, kopyalama, düzenleme gibi işlemlerle tüm sayfaları dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Ayrıca otomatik olarak sayfa numarası, tarih ve saat damgaları ekleme;-bookmark ve hiperlink gibi navigasyonal yardımlar ekleme gibi kolaylıkları da kullanabilirsiniz. Nitro iş amaçlı kullanıldığında dokümanı işaretleme, izlenimekleme, not ekleme, işaretleme ve yorum yazma özelliklerine sahiptir. Güvenlik ayarlarınızı konfigüre edebilir ve diğer kullanıcıların yazdırma, düzenleme veya metin/resim kopyalama sınırlandırmalarını belirleyebilirsiniz.
Özellikleri:
PDF dosyalarını görüntüleyebilir, düzeltebilir, dönüştürebilir
Kesme, kopyalama, yazı yazma, resim ekleme, yazıları düzeltme özellikleri vardır
PDF dosyalarındaki resimleri dışarı çıkatabilir
PDF dosyalarını Word, HTML, Text ve resim dosya türlerine dönüştürebilir
PDF dosyalarını belirlediğiniz safya aralıklarına bağlı olarak bölebilir
Tablo ekleyebilir ve düzeltebilir
PDF dosyalarına filigran ekleyebilir
PDF dosyalarına şifre ekleyebilir
Farklı PDF dosyalarını tek bir PDF dosyasına birleştirebilir
Çizim araçları vardır
PDF dosyalarına uyarı balonları ekleyebilirsiniz
Sayfa önizlemelerini gösterebilir
Microsoft Word, Excel, PowerPoint, WordPerfect ve diğer yazım editörleriyle yazılmış dökümanları PDF dosya türüne dönüştürebilir.
Download Uploaded Net
http://ul.to/1t3twykg

0 yorum:

Yorum Gönder