Facebook Hesabını Silmek


facebook hesap silmekFacebook hesabını silmek isteyen arkadaşlar için olayı kısa ve öz şekilde anlatacağım. İlk olarak eğer birden fazla facebook hesabınız varsa silmek istediğiniz facebook hesabınıza giriyorsunuz.
Bundan sonraki adım ise aşağıda vermiş olduğum facebook hesabını silme linkini kopyalayıp internet tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırıp enter a basıyorsunuz.
"    www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account    "
Arkadadaşlar unutmayın facebook oturumunuz açık olmalı. Karşınıza aşağıdaki bir uyarı mesajı çıkacak. 
"Facebook'u bir daha kullanmayacağını düşünüyorsan ve hesabının silinmesini istiyorsan, bunu senin için yapabiliriz. Hesabını yeniden etkinleştiremeyeceğini ve ayrıca eklediğin içerik ve bilgilerin hiçbirinin geri getirilemeyeceğini lütfen unutma. Hesabınızı hala silmek istiyorsanız, Hesabımı Sil'e tıklayın "
Buradan hesabımı sil linkine tıklıyoruz. Bu işlemden sonra size tekrar parolanızı ve ekranda görülen doğrulama kodunu yerine yazmanız istenecek. Bu işlemleri tamamladıktan sonra tamam linkine tıklıyorsunuz. Bu adımdan sonra tek yapmanız gereken daha doğrusu yapmamanız gereken 14 gün boyunca hesabınıza giriş yapmamak. Eğer 14 gün içerisinde hesabınıza giriş yaparsanız hesabınız tekrar aktif olur. 
Şüphesiz sosyal ağların en büyüğü olan facebook artık insanlar için yarardan çok zarar getirdiği kanısındayım. Bilinçsiz kullanım yüzünden insanların çoğu neredeyse boş vakitlerinin çoğunu facebook başında boş işlerle geçiriyorlar. Bende sırf bu yüzden facebook hesabımı kapattım. Sadece bir adet sadece sosyal imleme için kullandığım hesap kaldı ve mutluyum... Herkese kolay gelsin arkadaşlar. Başka bir yazıda görüşmek üzere.